Erol Çarmıklı Anadolu Lisesi

WEB https://lecal.meb.k12.tr
Adres : GAZİ SÜLEYMAN PAŞA MAH. KIBRIS CAD. NO: 1 LAPSEKİ / ÇANAKKALE
VİZYON : Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, vatanını ve milletini seven, çağdaş düşünen, çağın gerektirdiği bilgi ve teknoloji etkin kullanan, sürekli kendini yenileyerek gelişmeleri takip eden, ana diline ve yabancı dillere hakim, özgüveni yüksek gençler yetiştiren örnek bir eğitim kurumu olmaktır.
MİSYON : Biz. Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetiştirilmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Türk Milli Eğitimi’nin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; tüm benliğiyle insan, vatan, millet, bayrak, Atatürk sevgisi ve saygısıyla dolu; gerçek gücün “Birlik içinde çeşitlilik, çeşitlilik içinde birlik” olduğuna inanan, inancının gereğini davranışlarıyla gösteren; demokrasi, laiklik, toplumsal değerleri koruma, vatan sevgisi gibi kavramları yaşam tarzı olarak kabullenen ve uygulayabilen; bir üst öğretim kurumuna devam edebilecek eğitim ve öğretimsel alt yapıyla donanmış; mutluluğu, sevgiyi ve sorumluluğu paylaşmakta gören ve bilen; hoşgörülü, anlayışlı, sabırlı; demokratik, laik düşünceli ve davranışı sağlam bir kişilik ve karakter sahibi bireyler olarak yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Yabancı Dil : 1.İngilizce 2.Almanca
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE UZAKLIK : 33 km İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK : Merkezde
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :